Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nevrijeme U Zadru Danas

Nevrijeme U Zadru Danas

Stradala je murvica, bibinje, sukošan, loše je u ninu. Najprije je zahvatilo istru, a potom se fronta spustila prema zadru i šibeniku.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Predsjednica udruženja đerđef šida kalbić je ispratila malenu saru i njenu mamu koji putuju sutra u tursku. Nevrijeme je došlo s mora. Izraženo grmljavinsko nevrijeme u srijedu poslijepodne zahvatilo je dijelove dalmatinske zagore.

U Zagrebu Je Naglo Pala Temperatura A Istru Je Poharalo Nevrijeme Telegram Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.telegram.hr/politika-kriminal/cini-se-da-u-zagrebu-upravo-pocinje-oluja-a-istru-je-nevrijeme-vec-poharalo/
Obilna kiša jutros je pogodila brojne dijelove hrvatske. U većem djelu europe posljednjih dana djeluje ciklona bella koja je došla i do jadrana. Veliki dio grada potopljen je oborinskim vodama koje nije mogla povući kanalizacijska mreža.

Snažno nevrijeme zahvatilo je istru, a u zadru je otkazana nastava te na cestama vlada kaos.

Danas se u jutarnjim satima u hercegovini, na istoku i jugoistoku bosne očekuje pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje. Situacija je bila kritična u nikšiću, herceg novom i kolašinu. Supruzi muškarca koji se u centar došao obračunati sa socijalnom radnicom nakon porođaja oduzeli bebu, kaže:

Nevrijeme u zagrebu dan pretvorilo u noć. Situacija je bila kritična u nikšiću, herceg novom i kolašinu. Grmljavinsko nevrijeme sa snažnom kišom i vjetrom opet je napravilo velike štete u cijeloj županiji.

Olujno Nevrijeme Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.index.hr/tag/3338/olujno-nevrijeme.aspx
Komentari se objavljuju u realnom vremenu te se portal 057info ne može smatrati odgovornim za izrečeno. U zadru je za dva sata palo više kiše nego što padne za mjesec dana, u istri najugroženiji pazin, poreč, rovinj i pula. U zadru danas nema nastave za sve osnovne i srednje škole zbog snažnog nevremena.

Prema podacima mreže meteo postaja, pljusak.com, obilna kiša pala je i u svetom petru na moru i zadru, od 25 do 30 litara po kvadratnom metru.

Najavljeno nevrijeme stiglo je u dalmaciju. Primjerice, u 10 sati u zadarskoj zračnoj luci. Izraženo grmljavinsko nevrijeme u srijedu poslijepodne zahvatilo je dijelove dalmatinske zagore.

U ostatku naše zemlje pretežno sunčano. Dubrovnik je danas pogodilo jako nevrijeme. Grmljavinsko nevrijeme sa snažnom kišom i vjetrom opet je napravilo velike štete u cijeloj županiji.

Sve Vijesti Oznacene Tagom Nevrijeme
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.antenazadar.hr/oznaka/nevrijeme/
U zadru je za dva sata palo više kiše nego što padne za mjesec dana, proglašen crveni alarm, voda i dalje nije za piće. U zadru je bila nevera. Obilni snijeg je u petak stvarao probleme i belgiji te u nizozemskoj.

Situacija je bila kritična u nikšiću, herceg novom i kolašinu.

Vjetar u bosni slab do umjeren. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te se portal 057info ne može smatrati odgovornim za izrečeno. Grmljavinsko nevrijeme sa snažnom kišom i vjetrom opet je napravilo velike štete u cijeloj županiji.

Post a Comment for "Nevrijeme U Zadru Danas"