Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Juha Od Rajcice Iz Tetrapaka

Juha Od Rajcice Iz Tetrapaka

Domaća juha od rajčice čistač je organizma i ima antiseptičko djelovanje. 1 šalica umaka od rajčice.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Juha od rajčice je fina, kremasta i zdrava. Juhu možete podgrijati ili poslužiti hladnu. Idealno je vrijeme da svoju prehranu obogatite s podosta rajčice.

Juha Od Rajcice S Bosiljkom Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=SZjq5qVYMGQ
Vitamin c posebno je važan u zimskim mjesecima, jer podržava imunološki sustav i. Juhu možete podgrijati ili poslužiti hladnu. Rezultat je najukusnija i najkremastija juha od rajčice koju ste ikad probali!

Za pripremu juhe od rajčice ne treba puno vremena, zaista je jednostavna za pripremu.

Naravno umjesto svježe rajčice vi možete koristiti pasiranu rajčicu iz tetrapaka a u tom slučaju stavite omjer koliko rajčice toliko vode i dalje pripremajte prema receptu. Ovo je mamina juha od paradajza, otkako znam za sebe ona ju radi ovako, a recept je prenijela i meni. Na kraju dodati ostale sastojke, izmiješati i poslužiti.

Možemo slobodno reći kako, od svih kremastih juha, juha od rajčice zasigurno zauzima. Na kraju dodati ostale sastojke, izmiješati i poslužiti. Zatim dodati kuhanu rižu, sitno isjeckani đumbir, ljutu papričicu, sos od rajčice i mljevenu slatku papriku.

U Mojoj Kuhinji 2012
cijeli clanak posjetite ovdje: http://svaki-dan-u-kuhinji.blogspot.com/2012/
Kad niste u prilici da kupite domaće svježe rajčice pelati su ipak. Korak 2 izvadite luk i peršin iz juhe i dodajte šaku rezanaca za juhu, ako volite da je juha gušća možete dodati i više. Naime, u mojoj rodnoj slavoniji se vrlo rijetko koristila.

Idealna kao predjelo ili međuobrok.

Rajčica ima malo kalorija, a puno hranljivih sastojaka. Juha od rajčice je recept za sve ljubitelje kuhane hrane. Juha od rajčice ili kako je ja više i češće volim zvati juha od paradajza meni je jedna od omiljenih juha, a vidim da je i moja djeca sa istim guštom jedu.

Ukusna je i zdrava jer kuhanjem rajčica još se više kada dobije lijepu zlatnu boju, dodamo koncentrata rajčice i prepržimo ga malo, pa podlijemo sa sokom od rajčica i isto ga malo ugrijemo. Juha od rajčice ili kako ju većina češće zove juha paradajza ili paradajz juha je postalo jelo koje ne zaobilazimo već duže vrijeme. Osim što je ukusnog ploda, rajčica će izliječiti neke bolesti, ali i spriječiti mnoge.

Juha Od Rajcice S Bosiljkom Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=SZjq5qVYMGQ
U originalu se upotrebljava 500 ml pasirane rajčice (iz tetrapaka) i naravno, voda, no možete upotrijebiti i koncentrat u kombinaciji s vodom, ili možete sami izdinstati rajčicu… ja kao tekućinu za kuhanje najviše volim upotrijebiti instant krem juhu od rajčice. Stavite sve sastojke u blender i dobro izmiješajte. 1 kg rajčice operi, razreži i mekano skuhaj, a zatim protisni kroz sito.

Ovo je mamina juha od paradajza, otkako znam za sebe ona ju radi ovako, a recept je prenijela i meni.

U lonac za kuhanje dodajte pasiranu rajčicu, vodu, luk, peršin, te dodajte vegetu sol, šećer i malo ulja. Ovo je mamina juha od paradajza, otkako znam za sebe ona ju radi ovako, a recept je prenijela i meni. Mamin brzi recept dobiva mjesto na internetu, vrijedan da ostane zapisan i za neke druge generacije.

Post a Comment for "Juha Od Rajcice Iz Tetrapaka"